Messer Power Company

Casă de expediții, intermedieri transport internațional.

Contact

Despre Messer Power Company

Firma Messer Power Company a fost înființată în 2007 ca și firmă de transport. În 2009 și-a extins activitatea și a devenit casă de expediții, cu concentrația în intermedieri.

Noi dispunem de un personal profesional, cu o vastă experiență în domeniul transport/expediții. Țelul nostru este să fim la dispoziția clienților, să găsim soluții acolo unde pare imposibil.

Destinațiile noastre cele mai frecvente sunt Europa de Vest (Ungaria, Austria, Germania, Franța, Spania, Portugalia, Olanda, Belgia, Polonia, Italia, Bulgaria, Grecia). În echipa noastră sunt toți vorbitori de 2-3 limbi străine (engleză, franceză, maghiară, italiană), putând astfel acoperi comunicația necesară.

În mod periodic încărcăm din Romania către Europa în regim export, import, tur-retur sau intracomunitar, atât la exclusiv, cât si la grupaj. De asemenea, având sediul firmei în Arad, la granița cu Ungaria, avem foarte mulți clienți din județele maghiare limitrofe graniței noastre. Aici ne-am specializat mult în transporturile frigorifice (legume, fructe, carne), dar și mărfuri generale din industria maselor plastice, ambalaje, industria grea. Tocmai datorită relațiilor comerciale bune pe care le-am dezvoltat de-a lungul anilor cu partenerii maghiari, putem oferi transportatorilor exporturi pe tot parcursul anului, la orice tip de camion.

Putem oferi, de asemenea, servicii de bună calitate, transportatorilor care vor să lucreze pe comunitate, atât la camioane mari, cât și la camionete, sprintere. Relațiile noastre cele mai bune sunt pe Italia – Germania – Italia – Austria – Franța – Benelux.

Volumul nostru de intermedieri a crescut de la an la an. Suntem mândri că ne-am putut păstra mereu clienții și transportorii în portofoliul nostru oferind servicii bune, seriozitate și multă pasiune.

Toate transporturile rutiere sunt efectuate în conformitate cu convențiile TIR/CMR. Avem o asigurare de expediție de 1.500.000 EUR pe care o putem extinde, la cererea clientului.

Echipa Messer Power Company va stă la dispoziție pentru a vă răspunde în cel mai scurt timp posibil la toate cererile de cotație, comenzi sau întrebări ulterioare.

S.C. Messer Power Company S.R.L.

 +40732158063

+40732159622

+40770905963

office@messer-power-company.ro

 Romania, Arad, Str. Aurel Crisan Nr.7A (Centrul de Afaceri Maris)

RO21167975
J02/372/2007

Țelul nostru este să fim la dispoziția clienților,

să găsim soluții acolo unde pare imposbil!

Copyright  2017 Messer Power Company  |  Hosted by AXIS ROMANIA